Erzinspor nderspor`u 3-1 yendi
2010-04-12 12:01

  OSMANYE - Osmaniye 7 Ocak Stad`nda nderspor ile Erzinspor arasnda yaplan zel karlamay Erzinspor 3-1 kazand.
Man bandan sonuna kadar baar bir futbol sergileyen Erzinspor, zel karlamada nderspor`u 3-1 malup ederek, 3. lig yolunda iddial bir takm olduunu ispatlad.
Erzinspor Teknik Direktr Hdr zdemir matan sonra yapt aklamada Erzinspor`un gl bir takm olduunu ve mutlak hedeflerinin Trkiye 3. futbol ligi olduunu syledi.
Hdr zdemir matan sonra takm olarak Antalya Belek`e kampa gideceklerini ve 10 gn oksijen depolayacaklarn, daha sonra Erzin`e gelerek zel karlamalara devam edeceklerini syledi.




Osmaniye Haber




Bu haber 1819 kez okundu.

YORUMLAR
Bu haber iin henuz herhangi bir yorum yapılmadı.
Yorum eklemek iin tıklayın.
  Diger SPOR Haberleri

Sneijder Fenerbahe yolcusu
Ksa sre ncesine kadar paras denmedii gerekesiyle Galatasaray`la ciddi kriz yaayan Wesley Sneijder iin bomba etkisi yapacak bir iddia ortaya atld. Sneijder`in menajeri Guido Albers kaynakl bu iddiaya gre, Hollandal yldz yeni bir deme krizinde veya ald parada indirim istenmesi halinde Fenerbahe`nin yolunu tutabilir. Futbol dnyasnn en `ibitirici` menajerlerinden biri olarak gsterilen Albers, bir kez daha Galatasaray ynetiminin cann skacak mesajlar verdi. FIFA menajeri Albers`in arpc szleri yle:
Erzinspor nderspor`u 3-1 yendi
OSMANYE - Osmaniye 7 Ocak Stad`nda nderspor ile Erzinspor arasnda yaplan zel karlamay Erzinspor 3-1 kazand.
niversiteler Aras Futbol Turnuvasnda Harran niversitesi ampiyon
Osmaniye`de dzenlenen niversiteler Aras 1. Lig Futbol Grup ampiyonas sona erdi. Osmaniye grubunda ampiyon anlurfa Harran niversitesi oldu.
niversiteler Aras Futbol Msabas Balad
Osmaniye`de niversiteler aras 1. lig futbol grup msabakalar 7 Ocak ehir Stadnda balad.
  OSMANİYE FİRMA REHBERİ
 » Emlak » Ayakkab  » ieki » zel Hastaneler  » Bankalar » Bilgisayar » Cep Telefoncular » Dershaneler » Eczane » Elektriki  » Fotograf Stdyosu » Gazeteler  » Giyim Mazalar  » Hipermarket » Hrdavat  » Kafeler  » Kitap-Krtasiye  » Kuafrler » Kuyumcular  » Mobilya-Dekorasyon  » Okullar  » Oteller-Pansiyonlar  » Oto Galericiler  » Oto Yedek Para  » Otobs letmeleri  » Poliklinikler  » Radyolar  » Reklam-Tabela  » Restorantlar  » Saat Sat-Tamir  » Src Kurslar
Kolayarabul
  VIDEO HABER
    Vali Cerrah' Hi Byle Grmediniz
Greve balad gnden bu yana zellikle Osmaniye yerfstnn tantm iin byk aba
    Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blm
Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blmyle yine nefesleri kesecek. skender Byk, Memati'yi vuracak. skender tam kurunla Memati'yi yaralayacak
    Kapy at ve...
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta sezonun en heyecanl blmlerinden biriyle ekranlara geliyor.
Yalcin Ticaret
  bir Tulip Systems sitesidir © Tm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gsterilemeden yayinlanamaz.